Home
Giới thiệu
Tài khoản
Đăng nhập
Quên mật khẩu
Đổi mật khẩu
Đăng ký tạo tài khoản
Liệt kê
Công trình khoa học
Bài báo trong nước
Bài báo quốc tế
Sách và giáo trình
Thống kê
Công trình khoa học
Bài báo khoa học
Sách và giáo trình
Giáo sư
Phó giáo sư
Tiến sĩ
Thạc sĩ
Lĩnh vực nghiên cứu
Tìm kiếm
Cá nhân
Nội dung
Góp ý
Hiệu chỉnh lý lịch
Thông tin chung
English
Đề tài NC khoa học
Bài báo, báo cáo khoa học
Hướng dẫn Sau đại học
Sách và giáo trình
Các học phần và môn giảng dạy
Giải thưởng khoa học, Phát minh, sáng chế
Khen thưởng
Thông tin khác
Tài liệu tham khảo
Hiệu chỉnh
Số người truy cập: 112,298,152
Theoretical investigation on antioxidant activity of phenolic compounds extracted from
Artocarpus altilis
(Scopus)
Tác giả hoặc Nhóm tác giả:
Nguyen Minh Thong and Pham Cam Nam
Nơi đăng:
Springer International Publishing;
S
ố:
46;
Từ->đến trang
: 464-469;
Năm:
2015
Lĩnh vực:
Khoa học;
Loại:
Bài báo khoa học;
Thể loại:
Quốc tế
TÓM TẮT
Theoretical calculations have been performed to predict antioxidant property for phenolic compounds extracted from
Artocarpus Altilis
. The chosen ONIOM model contains only two atoms of the breaking bond as the core zone and is able to provide reliable evaluation for BDE(O–H) for phenolic compunds. Important characteristics of antioxidants such as the homolytic O-H bond dissociation enthalpy (BDE) and the adiabatic ionization energy (IE) were determined both in gas phase and in solvents. The BDE(O–H) values of compounds 1, 2, 3 and 4 are predicted to be 80.8, 80.3, 79.3, and 77.3 kcal/mol, respectively
ABSTRACT
Theoretical calculations have been performed to predict antioxidant property for phenolic compounds extracted from
Artocarpus Altilis
. The chosen ONIOM model contains only two atoms of the breaking bond as the core zone and is able to provide reliable evaluation for BDE(O–H) for phenolic compunds. Important characteristics of antioxidants such as the homolytic O-H bond dissociation enthalpy (BDE) and the adiabatic ionization energy (IE) were determined both in gas phase and in solvents. The BDE(O–H) values of compounds 1, 2, 3 and 4 are predicted to be 80.8, 80.3, 79.3, and 77.3 kcal/mol, respectively
© Đại học Đà Nẵng
Địa chỉ: 41 Lê Duẩn Thành phố Đà Nẵng
Điện thoại: (84) 0236 3822 041 ; Email: dhdn@ac.udn.vn