Home
Giới thiệu
Tài khoản
Đăng nhập
Quên mật khẩu
Đổi mật khẩu
Đăng ký tạo tài khoản
Liệt kê
Công trình khoa học
Bài báo trong nước
Bài báo quốc tế
Sách và giáo trình
Thống kê
Công trình khoa học
Bài báo khoa học
Sách và giáo trình
Giáo sư
Phó giáo sư
Tiến sĩ
Thạc sĩ
Lĩnh vực nghiên cứu
Tìm kiếm
Cá nhân
Nội dung
Góp ý
Hiệu chỉnh lý lịch
Thông tin chung
English
Đề tài NC khoa học
Bài báo, báo cáo khoa học
Hướng dẫn Sau đại học
Sách và giáo trình
Các học phần và môn giảng dạy
Giải thưởng khoa học, Phát minh, sáng chế
Khen thưởng
Thông tin khác
Tài liệu tham khảo
Hiệu chỉnh
Số người truy cập: 112,298,152
Antioxidant properties of xanthones extracted from the pericarp of Garcinia mangostana (Mangosteen): A theoretical study (SCI)
Tác giả hoặc Nhóm tác giả:
Nguyen Minh Thong, Duong Tuan Quang, Ngoc Hoa Thi Bui, Duy Quang Dao, Pham Cam Nam
marriage affairs
open
i want an affair
Nơi đăng:
Chemical Physics Letters
unfaithful spouse
developerstalk.com
i dreamed my husband cheated on me
walgreens pharmacy coupon
walgreen online coupons
promo codes walgreens
;
S
ố:
625;
Từ->đến trang
: 30-35;
Năm:
2015
Lĩnh vực:
Khoa học;
Loại:
Bài báo khoa học;
Thể loại:
Quốc tế
TÓM TẮT
A theoretical study on antioxidant properties of fourteen xanthones extracted from the pericarp of
G. Mangostana
has been performed
.
Three main reaction mechanisms are investigated: hydrogen atom transfer (HAT), single electron transfer–proton transfer (SETPT) and sequential proton loss electron transfer (SPLET). The O–H bond dissociation enthalpy (BDE), ionization energy (IE), proton affinity (PA) and electron transfer energy (ETE) parameters were computed in gas phase and water. The results show that HAT would be the most favorable mechanism for explaining antioxidant activity of xanthones in gas phase, whereas the SPLET mechanism is thermodynamically favored in water.
ABSTRACT
A theoretical study on antioxidant properties of fourteen xanthones extracted from the pericarp of
G. Mangostana
has been performed
.
Three main reaction mechanisms are investigated: hydrogen atom transfer (HAT), single electron transfer–proton transfer (SETPT) and sequential proton loss electron transfer (SPLET). The O–H bond dissociation enthalpy (BDE), ionization energy (IE), proton affinity (PA) and electron transfer energy (ETE) parameters were computed in gas phase and water. The results show that HAT would be the most favorable mechanism for explaining antioxidant activity of xanthones in gas phase, whereas the SPLET mechanism is thermodynamically favored in water.
marriage affairs
blog.ivanovtech.com
i want an affair
walgreens pharmacy coupon
walgreen online coupons
promo codes walgreens
© Đại học Đà Nẵng
Địa chỉ: 41 Lê Duẩn Thành phố Đà Nẵng
Điện thoại: (84) 0236 3822 041 ; Email: dhdn@ac.udn.vn