Home
Giới thiệu
Tài khoản
Đăng nhập
Quên mật khẩu
Đổi mật khẩu
Đăng ký tạo tài khoản
Liệt kê
Công trình khoa học
Bài báo trong nước
Bài báo quốc tế
Sách và giáo trình
Thống kê
Công trình khoa học
Bài báo khoa học
Sách và giáo trình
Giáo sư
Phó giáo sư
Tiến sĩ
Thạc sĩ
Lĩnh vực nghiên cứu
Tìm kiếm
Cá nhân
Nội dung
Góp ý
Hiệu chỉnh lý lịch
Thông tin chung
English
Đề tài NC khoa học
Bài báo, báo cáo khoa học
Hướng dẫn Sau đại học
Sách và giáo trình
Các học phần và môn giảng dạy
Giải thưởng khoa học, Phát minh, sáng chế
Khen thưởng
Thông tin khác
Tài liệu tham khảo
Hiệu chỉnh
Số người truy cập: 107,015,034
Value Chain Analysis of Vegetables on Urban Vietnam-Case of Danang City
Tác giả hoặc Nhóm tác giả:
Le Thi Minh Hang
Nơi đăng:
Asian Economic and Social Society;
S
ố:
vol. 8(4);
Từ->đến trang
: 179-189;
Năm:
2018
Lĩnh vực:
Chưa xác định;
Loại:
Bài báo khoa học;
Thể loại:
Trong nước
TÓM TẮT
Safe food has been ?a constant worry of the people and a controversial problem that need to be solved at the earliest in Vietnam?. Over the past recent years, the government has had a various policies in order to support developing both producing and distributing safe vegetables. However, up to now, the supply chain of safe vegetables (SV) still has some drawbacks. While everybody has the need to consume SV and the government has made so many efforts to support, why the supply chain of SV still has not developed strongly and taken the place of the normal supply chain? This research focuses on analyzing the vegetables value chain, comparing between the supply chain of SV and the supply chain of normal vegetables, including qualitative and quantitative analysis. The finding will partly point out some problems in dividing the cost and the value of the supply chain of SV in order to suggest some solutions for the development of the supply chain.
ABSTRACT
Safe food has been ?a constant worry of the people and a controversial problem that need to be solved at the earliest in Vietnam?. Over the past recent years, the government has had a various policies in order to support developing both producing and distributing safe vegetables. However, up to now, the supply chain of safe vegetables (SV) still has some drawbacks. While everybody has the need to consume SV and the government has made so many efforts to support, why the supply chain of SV still has not developed strongly and taken the place of the normal supply chain? This research focuses on analyzing the vegetables value chain, comparing between the supply chain of SV and the supply chain of normal vegetables, including qualitative and quantitative analysis. The finding will partly point out some problems in dividing the cost and the value of the supply chain of SV in order to suggest some solutions for the development of the supply chain.
© Đại học Đà Nẵng
Địa chỉ: 41 Lê Duẩn Thành phố Đà Nẵng
Điện thoại: (84) 0236 3822 041 ; Email: dhdn@ac.udn.vn